De missie van Dr. Iris Otto: Nederland levenslang gezond | Gezond Kompas

Mijn missie: Nederland duurzaam gezond

Aug 08, 2020

We hebben fantastische zorg in ons land. Iedereen kan er terecht, de zorgprofessionals zijn zeer kundig, de behandelingen zijn van de hoogste standaard en het wordt ook nog eens vergoed. Er is echter één ding wat mist: de focus op preventie van ziekte en het behoud van gezondheid. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om Nederland duurzaam gezond te maken.

Op de lange termijn je goed, fit en energiek voelen, zodat je voluit kan leven. Dat noem ik duurzame gezondheid. Dat gaat helaas niet zomaar. Het is mijn overtuiging dat bewustzijn, kennis en begrip de basis vormen voor het verkrijgen van regie over eigen gezondheid. Vanuit dat fundament kan men dagelijks bewuste en onderbouwde keuzes maken die de gezondheid bevorderen, bijdragen aan ziektepreventie, en de kwaliteit van leven verhogen. Op Gezond Kompas vind je daarom artikelen (en in de toekomst ook cursussen, e-books en podcasts) die jou helpen op het pad naar duurzame gezondheid.

Mijn missie: Nederland duurzaam gezond. Bekijk hier de video over mijn missie en waarom ik Gezond Kompas heb opgericht:

 

 

NIEUW: Body Talk

Stel je eens voor dat je niet meer constant moe bent en allerhande lichamelijke klachten hebt die je belemmeren. Stel je voor dat je bruist van de energie en je droomleven kunt leiden. Je gezondheid staat dat heerlijke leven niet meer in de weg, maar is juist de katalysator ervan.

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Leer communiceren met je lichaam. Met de online training Body Talk krijg jij de sleutel in handen voor optimale zelfzorg. Wil jij nooit meer onbewust over je grenzen gaan en precies weten wat je lijf nodig heeft om kerngezond te blijven? 

START VANDAAG NOG MET BODY TALK

Meer gezondheid in je mailbox?

Jouw filter in gezondheidsland. Geen spam, alleen waarde. 

Geen zorgen, ik pas geheimhouding ook toe op jouw contactinformatie!