Gezond Kompas | Podcast is live!

De podcast van Gezond Kompas is live!

Feb 12, 2021

Ik liep al een tijd met het idee rond om een podcast voor Gezond Kompas te starten, zodat ik door middel van audio mijn boodschap over duurzame gezondheid kan verspreiden. En nu is het zover...

 

De podcast van Gezond Kompas is live!

Een podcast is een soort radio-uitzending met losse afleveringen die je waar en wanneer je maar wilt kunt luisteren. Zelf ben ik groot fan van podcasts en luister ze graag tijdens het wandelen, autorijden en koken.

De Gezond Kompas Podcast is voor nieuwsgierige mensen die hun gezondheid willen begrijpen, vitaal door het leven willen gaan en hun optimale welzijn willen bereiken én behouden. Ik neem je mee op gezondheidsreis langs biologie, fysiologie, geneeskunde, wetenschap, psychologie, oude wijsheid en natúúrlijk leefstijl en preventie. Mijn doel is om jou te helpen je eigen kompas te ontwikkelen naar duurzame gezondheid!

De podcast van Gezond Kompas kan je beluisteren op Apple Podcasts en Spotify, en via alle gangbare podcast apps.

 

Screenshot Podcast Anchor

 

Help jij mijn boodschap verspreiden?

Mijn missie met Gezond Kompas is om de handvatten te bieden om mensen te helpen navigeren naar duurzame gezondheid. Ik vind preventie door middel van leefstijl zó ontzettend belangrijk en ben ervan overtuigd dat het de sleutel is tot duurzame gezondheid. In een maatschappij waar 60% van de mensen komt te overlijden door een leefstijlgerelateerde aandoening is het essentieel dat we hier samen wat aan doen. 

Ik hoop met mijn podcast zoveel mogelijk mensen te bereiken om hen te informeren en inspireren om op een duurzame manier aan hun gezondheid te werken. Zou jij me willen helpen om mijn boodschap te verspreiden? Dat kan op verschillende manieren:

  • abonneer je op het podcast kanaal van Gezond Kompas

  • luister de podcast, geef een beoordeling en laat een review achter

  • deel de podcast met anderen via social media

  • vertel je familie en vrienden over de podcast

Ik voel me vereerd als je naar de Gezond Kompas Podcast luistert, en mijn dank is groot als je de podcast deelt met anderen!

 

 

Heb jij mijn podcast al geluisterd? Tof! Wat vind je ervan?

 

 

NIEUW: Body Talk

Stel je eens voor dat je niet meer constant moe bent en allerhande lichamelijke klachten hebt die je belemmeren. Stel je voor dat je bruist van de energie en je droomleven kunt leiden. Je gezondheid staat dat heerlijke leven niet meer in de weg, maar is juist de katalysator ervan.

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Leer communiceren met je lichaam. Met de online training Body Talk krijg jij de sleutel in handen voor optimale zelfzorg. Wil jij nooit meer onbewust over je grenzen gaan en precies weten wat je lijf nodig heeft om kerngezond te blijven? 

START VANDAAG NOG MET BODY TALK

Meer gezondheid in je mailbox?

Jouw filter in gezondheidsland. Geen spam, alleen waarde. 

Geen zorgen, ik pas geheimhouding ook toe op jouw contactinformatie!